Haal lokale en duurzame bloemen in huis

Verse bloemen van april tot oktober.

Van mei tot oktober wekelijks losse boeketten beschikbaar. Lokale verkooppunten worden binnenkort bekend gemaakt.

Je kan langskomen op goed geluk, of een boeket reserveren via de website.

Daarnaast maak ik op vraag grotere boeketten, vul ik vaasjes voor een feest of etentje, maak tafelstukken, … vraag maar raak!

Om de winter door te komen zijn er droogbloemen vanaf november.

 • Droogbloemenkrans paars

  Droogbloemen

  De hele zomer droog ik op zolder bloemen. Vanaf de Herfstvakantie maak ik hiermee verschillende creaties, zodat we mét bloemen de winter doorkomen.

  Kleur voor de winter 
 • Klein plezierke

  Los boeket

  Wekelijks een uniek boeketje met wat het seizoen te bieden heeft - van mei tot oktober. Je zet iets duurzaams in huis, in knallende feestkleuren, zachte pastels of speels romantisch. Met kraakverse bloemen uit Liezele.

  Bestel 
 • Mag het iets meer zijn?

  Bloemen voor een speciale gelegenheid

  (Groot)ouder jarig, vriendin die verhuist, een etentje? Dan maak ik op bestelling een groter boeket voor jouw speciale gelegenheid. Bedrag vrij te kiezen.

  Bestel 
 • Hangende bloemenvaasjes in boom - inkleding huwelijk

  Feestbloemen

  Festiviteiten in het vooruitzicht?

  Een lentefeest, communie, etentje, brunch, … waarbij je een fleurige toets wil geven aan de tafel? Ik kan voor jou tafelvaasjes samenstellen of een tafelstuk maken.

  Stel je vraag 
 • Cadeaubon

  Bloemen in kaartformaat

  Wil je graag bloemen geven, maar zijn er (nog) geen verse bloemen beschikbaar, of wil je de persoon zelf laten kiezen? Dan is er de cadeaubon. Hiermee kies je zelf het bedrag dat je wil besteden. De ontvanger kiest zelf hoe hij/zij het bedrag besteedt. In één keer, of in verschillende stukken.

  Bestel